Michaelis Overhemden

Wie graag overhemden draagt kent vast en zeker het merk Michaelis. Michaelis overhemden worden sinds 1934 gemaakt. Bijzonder is dat deze overhemden vandaag de dag nog steeds op precies dezelfde manier geproduceerd worden als het eerst gemaakte overhemd van dit merk. Het Michaelis merk kenmerkt zich door mooie Italiaanse ontwerpen. De hemden worden gemaakt van materialen van zeer hoge kwaliteit. Deze materialen worden samengesteld door de beste wevers en ateliers.

Traditie gecombineerd met moderne technieken

De traditionele kenmerken van het Michaelis overhemd zie je keer op keer terug. Toch zijn dit zeer moderne overhemden omdat juist die traditionele kenmerken door de ontwerpers prachtig worden gecombineerd met moderne technieken. Dit maakt het Michaelisoverhemd een zeer klassiek maar ook modern hemd.

Koop je Michaelis overhemden via Overhemden.com

Ben je op zoek naar zo’n klassiek modern overhemd van Michaelis? Kijk dan eens in de online shop van Overhemden.com. Momenteel geld de actie: 3 Michaelis overhemden voor maar € 129,-!!

Het familiebedrijf Michaelis

Het bedrijf Michaelis werd in 1934 opgericht door Heinz Michaelis. Heinz was een fantastische kleermaker met een heldere visie. Hij ontwierp hoge kwaliteit kleding die met extra zorg en aandacht geproduceerd werd. Al zijn keuzes, vanaf het ruwe materiaal tot de steken waarmee het overhemd in elkaar gezet werd, waren steeds weer uitgedacht en tot in de puntjes uitgevoerd. Tot vandaag de dag is deze filosofie terug te vinden in de Michaelis overhemden. Inmiddels kent het merk Michaelis drie generaties die het kennis niveau van expertise nog hoger hebben weten te brengen. Met 1 oog op het verleden, kijkt met bij Michaelis naar de toekomst!

De collectie van Michaelis

Het merk Michaelis beschikt over een zeer uitgebreide collectie overhemden en accessoires. Deze collectie wordt ieder seizoen aangevuld met kleurrijke ontwerpen en dessins. De Michaelis collectie bestaat uit effe overhemden maar ook ruitjes, strepen, bloemen en grafische prints kun je terugvinden bij dit merk.

De boord van een Michaelis overhemd

Michaelis maakt zijn overhemden met 4 verschillende boorden. Zo vind je in de collectie overhemden met een Button Down boord, een Cutaway, Kent en een moderne Widespread.

Michaelis overhemden zijn licht getailleerd

Slim fit, dat staat voor licht getailleerd is de meest gekozen pasvorm bij overhemden. De meeste mannen passen deze overhemden goed. Door het slim fit model zit het hemd rondom de buik mooi aangesloten en lijken de schouders extra breed.

Strijkvrije overhemden

Door een speciaal fixeerproces dat Michaelis gebruikt bij het maken van de overhemden worden deze non-iron. Dat betekend dat ze niet gestreken hoeven te worden. Deze overhemden blijven altijd netjes en kreukvrij. Ideaal voor mannen die veel moeten reizen of de hele dag door afspraken afleggen en daarbij veel in de auto zitten. Niet strijkvrije overhemden kreuken snel, vooral door het zitten in een autostoel en de gordel die gedragen wordt. Bij Michaelis overhemden heb je hier geen last van!

Michaelis accessoires

Michaelis verkoopt niet alleen overhemden, maar ook kun je bij dit merk goed terecht voor prachtige accessoires die je outfit helemaal af maken. Denk hierbij aan leren riemen, wollen sokken, zijden dassen en mooie manchetknopen.

Online overhemden kopen

De gehele collectie van Michaelis overhemden is online te koop. Met een eenvoudige maattabel bepaal je de juiste maat en koop je met gemak zo’n prachtig overhemd. Bij overhemden.com kun je ervan uitgaan dat je een persoonlijke service ontvangt, een snelle levering en 100% kwaliteit!

Een overhemd met Sociale verantwoordelijkheid

Het merk Michaelis heeft het BSCI keurmerk. Dit houdt in dat de werkomstandigheden in de ateliers van Michaelis goed is. Daarnaast kun je er met zekerheid vanuit gaan dat alle producten van Michaelis vrij zijn van niet toegestane materialen en middelen. Een eerlijk overhemd voor een mooie prijs dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *