Esmee over de juwelen van ikbensieraden.nl

Als professionele juwelier, ontwerpster van sieraden ontvang ik wel eens de vraag wat ik nou van de webwinkel IkBenSieraden vindt. Zijn dit hoge kwaliteit sieraden? Kan de prijs kwaliteit echt zo scherp zijn? Zijn dit duurzame sieraden. Vandaag ga ik mijn licht laten schijnen op deze vraagstukken.

Om maar met de deur in huis te vallen mijns inziens is IkBenSieraden nummer #1 van ons kleine kikkerlandje wanneer het aankomt op het aanschaffen van sieraden en accessoires, goedkoop online vanuit eigen huis.

Als ‘offline’ juwelier moet ik toegegeven dat het erg knap is wat zij hebben neergezet en het is voor mij gewoonweg onmogelijk om hiermee te concurreren voor de alledaagse sieraden. Ik geef het op ik gooi de handdoek in de ring en ik heb zorgen voor de andere online juweliers van Nederland want IkbenSieraden.nl eet ze straks allemaal op. Ikzelf ik focus mij op hele exclusieve handgemaakte design sieraden voor de rich en famous waaronder BN’ers. Ik ben dus niet in directe concurrentie met ikbensieraden.nl.

Gouden armband: o.a. kinderarmbanden, bedelarmbanden

Deze koop ik zelf vaak bij ikbensieraden. Ken geen plek waar je goedkoper echt gouden armbanden kunt kopen dan hier.

Leestip: Een bijzonder jaar, een bijzonder kerstcadeau: juwelen en accessoires

Dit is mijn laatste aankoop een twee tonen gouden armband. Maar niet te veel goud want twee tonen daardoor is het goud niet te overdadig. Dit soort slimme innovaties maakt mij ikbensieraden.nl zoveel waarderen.

Echte parelkettingen online kunnen kopen kan hier

Parelkettingen zou toch iedere vrouw moeten hebben in haar bezit. Ze zijn zo veelzijdig, je kunt ze in principe naar alle gelegenheden aan van begrafenis tot babyshower tot huwelijk tot bedrijfsuitje, het kan echt allemaal, de parel ketting is nooit misplaatst. Veel mensen dachten nou die parel kettingen die kan ik me nooit veroorloven zo duur. Nee, maar met ikbensieraden kan iedereen het zich veroorloven. Voor de zekerheid deel ik hieronder de contactgegevens met je zodat je zelf kunt kijken.

Uitgelicht: Ook zilveren sieraden zijn forever–met enkele simpele hacks

Wist je dat ikbensieraden gratis verzending en retourneren heeft? Nee? Nou dan weet je dat ook weer. Graag gedaan dankjewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *